Nu kan du byta bolån och få lånebesked direkt

Publicerad av

Funderar du på att byta bolån? Vi kan hjälpa dig att hitta ett riktigt billigt bolån och har samlat några av de mest anlitade bolåneinstituten och långivarna för bolån på nätet.

När du ändå ska byta bolån varför inte leta upp det billigaste bolånet?

När du ändå ska byta bolån varför inte leta upp det billigaste bolånet? I vår tabell på nästa sida så kan du själv jämföra olika bolån och lånevillkor.

Syftet med att du själv kan jämföra kostnader och räntor innan du ska byta bolån är att du snabbt och enkelt ska hitta ett billigt bolån. Detta gör att du kommer att tjäna 1000-lappar på att byta ditt bolån när du ändå håller på.

Så här enkelt kan du byta bolån 365 dagar om året

Så här enkelt kan du byta bolån 365 dagar om året

Tycker du det verkar krångligt att byta bolån? Men det är inte krångligt alls. De långivare vi samarbetar med hjälper dig mer än gärna med att byta bolån.

Så här enkelt kan du göra för att byta bolån:

  • Börja med att jämföra några olika bolån i tabellen på nästa sida.
  • När du hittat ett billigt bolån så kan du direkt ansöka online 24/7.
  • Uppge i låneansökan att du vill byta bolån.

24 timmar om dygnet

2-3 dagar efter godkänd låneansökan har du ditt bolån insatt på ditt bankkonto. Du kan enkelt byta bolån 24 timmar om dygnet och det spelar inte någon roll vilken dag det är eftersom låneansökan är öppen året om. När du ansöker om bolån via nätet så får du dessutom lånebesked direkt på din datorskärm.

För att snabbt hitta billigt bolån så titta extra på den effektiva räntan!

Vill du veta ett litet praktiskt knep för att snabbare hitta bolånet med lägst kostnad? När du kommer till tabellen på nästa sida så titta lite extra noga på den effektiva räntan så ser du direkt vilket bolån som blir billigast för dig.

För att snabbt hitta billigt bolån så titta extra på den effektiva räntan!

Eftersom alla avgifter och räntor är inräknade i den effektiva ränta så kan du inom bara ett par minuter eller snabbare se vilket bolån som har lägst månadskostnad.