Information om fördelarna med Länsförsäkringar bolån

Publicerad av

Vilka är fördelarna med Länsförsäkringar bolån? Det finns flera fördelar för dig att ansöka om bolån online och vi kommer att visa dig några här i artikeln.

Vilka är fördelarna med Länsförsäkringar bolån?

I dessa olika situationer kan du ansöka om bolån hos Länsförsäkringar:

  • Om du har en äldre bostad och ser att det är dags att göra en renovering.
  • Om du hittat den nya drömvillan och vill köpa den.
  • Om du vill lägga om ditt nuvarande bolån för att minska månadskostnaderna.

Om du ansöker om Länsförsäkringar bolån så får du lånebesked direkt på datorskärmen och tänk på att din låneansökan inte är bindande. Du kan enkelt räkna på vad du kan tjäna genom att lägga om ditt nuvarande bolån till Länsförsäkringar. Vill du ha ett lånelöfte? Inga problem, om du ansöker om Länsförsäkringar bolån så får du enkelt ett lånelöfte direkt så att du enklare kan leta efter nya bostäder. Ansökan om lånelöfte är inte bindande.

Ansökan om lånelöfte är inte bindande

Länsförsäkringar bolån byggnadslån är lånet för dig som ska bygga!

Planerar du att bygga din drömvilla? Då passar Länsförsäkringar bolån byggnadslån dig utmärkt. Du kan ansöka om Länsförsäkringar byggnadslån om du ska bygga ny bostad, göra en renovering eller om du behöver bygga till. Så här skriver Länsförsäkringar om sitt byggnadslån: ”När du ska bygga nytt, bygga till eller renovera din bostad är det bekvämt med ett byggnadslån.

Länsförsäkringar bolån byggnadslån är lånet för dig som ska bygga!

Du tar ut pengar löpande när fakturor för byggnationen ska betalas. Ränta betalar du bara för den del av lånet du utnyttjar. När byggnationen är färdig placeras lånet om till bolån. För att ansöka om byggnadslån och få uppgift om ränta, ber vi dig kontakta oss.” Källa Länsförsäkringar bolån

Vill du prata med en bolåne expert personligen? Om du har frågor om bolån och vill ha mer detaljerade upplysningar så kan du enkelt beställa tid hos en rådgivare hos Länsförsäkringar och få hjälp hela vägen fram till ditt bostadsköp.

24 timmar om dygnet

Klicka för att direkt få mer information om Länsförsäkringar bolån. Här kan du direkt ansöka om Länsförsäkringar bolån 24 timmar om dygnet!