Bra och billiga huslån

Publicerad av

Letar du efter billiga huslån online? Här hittar du snabbt billiga huslån för du kan själv jämföra lånen i en lättläst tabell vi gjort. Vi samarbetar med några av de mest anlitade bankerna och bolåneinstituten här i Sverige som erbjuder huslån och vi har samlat dem i en och samma tabell.

Här hittar du snabbt ett billigt och tryggt huslån. Du går bara till vår tabell på nästa sida och tittar snabbt igenom lånevillkor och räntor för huslån. När du hittat det huslån du vill ansöka om så kan du direkt ansöka om ett huslån 24 timmar om dygnet.

24 timmar om dygnet

Du får givetvis lånebesked direkt och kan ansöka om huslån upp till 95% av marknadsvärdet på bostaden.

Svar på frågor om billiga huslån

Visste du att du kan prata med experter precis när du vill om huslån? När du vill kan du ringa till Freedom Finance huslån experter och få svar på alla dina frågor om huslån.

Du kanske undrar när du kan få ditt huslån eller när pengarna kommer in på ditt bankkonto om du ansöker om lån till en villa idag. Eller du kanske har frågor om månadskostnader, amorteringskrav, räntor för huslån eller om du har möjlighet att få bolåneskydd?

Vilka frågor du nu än kan ha om ditt huslån så kan Freedom Finance svara på dina frågor

Vilka frågor du nu än kan ha om ditt huslån så kan Freedom Finance svara på dina frågor. Du kommer att få hjälp hela vägen fram tills du sitter i din nya bostad. Telefonsupporten för huslån är öppen 24 timmar om dygnet.

Huslån och lånelöfte ett gott samarbete

Huslån och lånelöfte ett gott samarbete

Att ta ett huslån är ett viktigt och ansvarsfullt beslut. Här kommer några tips inför ditt val av huslån som vi hoppas du kan ha nytta av. I samband med ditt huslån är det till stor nytta för dig med att skaffa ett lånelöfte hos din bank. Ett lånelöfte för huslån är enkelt uttryckt ett löfte från din bank att du får garanterat låna en viss summa när du köper en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus.

Det finns fördelar med lånelöfte i samband med ditt huslånDet finns fördelar med lånelöfte i samband med ditt huslån. En fördel är att du nu vet hur mycket du får låna och det förenklar det för dig när du letar efter olika objekt. Ditt huslån är i praktiken redan klart så du är i ett mycket bättre förhandlingsläge när du väl hittar din drömbostad och vill slå till.

Ett lånelöfte för huslån är bindande för din bank och det betyder att du har ditt huslån garanterat redan innan du bestämt dig för vilken bostad du ska köpa. I och med att du fått ett lånelöfte är ditt huslån klart och det är bara att ge sig ut och titta på olika boenden inom den lånebudget du nu har fått löfte om.

En sak att tänka på är att för att ditt lånelöfte för huslån ska gälla den dag du köper din nya bostad så ska det råda samma förutsättningar när det gäller din egen ekonomi och förutsättningarna för säkerheten. Så länge dessa förutsättningar är de samma så gäller lånelöftet för huslån och du har ditt huslån garanterat hos din bank.

ICA Banken

En av de banker vi samarbetar med som ger dig lånelöfte i samband med huslån är ICA Banken. Du kan ansöka om lånelöfte för huslån från 200 000 kr och upp till 3 500 000 kr. Innan du ansöker om huslån kan du enkelt ansöka om lånelöfte för huslån av ICA Banken direkt online.

Du får svar direkt på din datorskärm efter ansökan. Detta lånelöfte för huslån gäller sedan i 6 månader framåt så i praktiken har du ett huslån garanterat i ett halv år framåt och kan i lugn och ro leta upp din drömbostad.

Du kan ansöka om huslån online 24 timmar om dygnet

24 timmar om dygnet

Låneansökan för huslån är helt kostnadsfri online och är öppen 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Alla långivare av huslån vi samarbetar med och som du finner i vår tabell på nästa sida kan ta emot din låneansökan dygnet runt. Du får lånebesked direkt på din datorskärm och efter godkänd låneansökan om huslån sätt pengarna in på kontot inom 2-3 dagar.

Jämför billiga bolån och ansök dygnet runt 365 dagar om året!

Så här skriver en av långivarna om sina huslån: ”Du kan ta bottenlån upp till 85 procent och topplån upp till 95 procent av marknadsvärdet på bostaden. Minsta lånebelopp är 200 000 kronor. Du kan ta handpenningslån och överbryggningslån när du gör din bostadsaffär.

En stor aktör på bolånemarknaden som ger billiga bolån direkt är ICA Banken

Ansök om ICA Bolån online här till höger, eller skriv ut blanketten och skicka till oss. Ansökan om lån till fritidshus måste du skicka per post.” Källa Ica Banken Huslån. Så om du ansöker om ett huslån av Ica Banken så kan du få bottenlån upp till 85 % och topplån upp till 95 % och du kan enkelt få ett lånelöfte för huslån för budgivning och husvisning.