Gör en snabb och säker bolånekalkyl

Publicerad av

Vill du göra bolån kalkyl för att hitta billigaste bolånet? Fördelen med att ansöka om bolån online är just att du snabbt och enkelt själv kan göra en bolånekalkyl.

Inom ett par sekunder får du veta exakt vad ditt bolån kommer att kosta varje månad

Inom ett par sekunder får du veta exakt vad ditt bolån kommer att kosta varje månad. Att göra en bolån kalkyl själv innan du ansöker om ett bolån, är verkligen till stor nytta för dig.

Genom att göra en enkel bolån kalkyl online så kan du snabbt jämföra olika bolån och bolånegivare innan du bestämmer dig för vilket bolån som är bäst och tryggast för dig. Här på Bolån 365.nu kan du snabbt jämföra billiga bolån och sedan göra en bolån kalkyl för att enkelt få reda på vilket bolån som kostar minst i månaden.

Så här enkelt gör du bolån kalkyl

Så här enkelt gör du bolån kalkyl

Det är enkelt att göra bolån kalkyl hos ICA Banken online. För att ta ett exempel ur tabellen på nästa sida så kan vi titta lite på hur enkelt det är att göra bolån kalkyl hos ICA Banken direkt online. Först och främst så är det bra att du vet att du kan göra kalkyl på din villa eller bostadsrätt när du vill på dygnets 24 timmar.

24 timmar om dygnet

Du får direkt veta vad ett bolån kostar när du gör en bolån kalkyl hos ICA Banken. Fördelen med att ha bostadslån hos ICA Banken är att du kan dela upp ditt bottenlån på ett flertal olika bindningstider.

Gör en bolån kalkyl hos ICA Banken

Detta är en helt frivillig möjlighet och den gör att du själv kan påverka din månadskostnad. I den enkla och lättanvända bolånekalkylatorn online kan du välja upp till 3 olika bindningstider om du vill.

I den enkla och lättanvända bolånekalkylatorn online kan du välja upp till 3 olika bindningstider om du villDu kan dessutom välja hur stor del av lånet som ska bindas upp för de olika bindningstiderna. Så här skriver ICA själva om detta: ”Hos ICA Banken kan du dela upp ditt bottenlån på flera bindningstider om du vill. Här nedan kan du välja upp till tre olika bindningstider, och hur stor del av lånet de ska gälla.” Källa ICA Banken.

Gör enkelt bolån kalkyl och välj sedan det billigaste bolånet! I tabellen på nästa sida hittar du långivare som kan erbjuda billiga bolån upp till 100 %. För att enkelt göra bolån kalkyl och hitta billigaste bolånet så gör du så här:

  1. Gå till tabellen på nästa sida och välj det billigaste bolånet.
  2. Gå sedan till bolånegivarens kalkylator online och räkna ut exakt din månadskostnad.
  3. Är du nöjd så ansök om ett billig bolån när du vill på dygnet.

Svårare än så är det inte att göra enkel bolån kalkyl och att hitta billigaste bolånet online. För att direkt göra bolån kalkyl och ansöka om billigt bolån så kan du klicka på den blå textlänken här nedanför eller på bilden till höger här på sidan.