Hur hittar man billigast bolån på nätet?

Publicerad av

Letar du efter billigast bolån online? När du letar efter billigast bolån på Internet så märker du ganska snart att det finns enormt många erbjudanden om bolån.

Du kanske redan har använt 10 tals timmar och letat runt på webben i olika sökmotorer? Det kan bli ganska tröttsamt och tidsödande.

För att göra det mycket enkelt för dig så har vi på Bolån 365.nu gjort några enkla tabeller du snabbt hittar de viktigaste uppgifterna om olika bolån och bolånegivare. Så för att hitta billigaste bolån utan att behöva använda 10 tals timmar så kan du istället klicka på länken här nedanför.

Hitta bästa huslånet

 

Jämför billiga bolån och ansök dygnet runt

Ett tips när du letar efter billigast bolån i tabellen är att var extra noga med att jämföra den effektiva räntan. Som du säkert vet så varierar lånevillkoret väldigt mycket mellan olika långivare och banker när det gäller aviseringsavgifter, uppläggningsavgifter, årsavgifter och räntor.

Men eftersom den effektiva räntan är alla dessa avgifter sammanslagna

Men eftersom den effektiva räntan är alla dessa avgifter sammanslagna för vart och ett av bolånen så kan du mycket snabbt se vilket som är billigast bolån.

För att ta ett exempel ur tabellen när du letar efter billigaste banklån så kan vi nämna Freedom Finance. Företaget är ett av de låneförmedlare som samarbetar med flest långivare på den svenska marknaden idag.

Eftersom Freedom Finance representerar flera banker och bolåneinstitut kan de välja bland dessa

Eftersom Freedom Finance representerar flera banker och bolåneinstitut kan de välja bland dessa när de har fått in din ansökan om bett bolån, därför är chansen att du kan få billigaste bolån av dem.

Några allmänna villkor är att du kan få banklån upp till 100 % när du köper villa. Bottenlån får du upp till 85-95 %, detta varierar beroende på vilken långivarna du får.

Du behöver lämna pantbrev i fastigheten och du kan ansöka om lägsta bottenlån på 200 000 kr. Du har möjlighet på en återbetalning på bolånet på upp till 50 år och får en amorteringsfrihet på upp till 85 % av ditt bottenlån.

Långivarna har olika regler för villalån. Vi ser till att du får det bästa möjliga lånet utifrån långivarnas regler. Därmed får du ett lån som är anpassat till din personliga situation. Du slipper att betala uppläggningsavgifter hos Freedom Finance. Så här finns möjlighet för dig att hitta billigast bolån.

Så hur hittar du snabbt billigaste bolån här på Bolån 365.nu? Du klickar på länkarna här nedanför så kommer du direkt till tabellen. Du kan göra en snabb jämförelse för att sedan ansöka om det banklån du är intresserad av. Låneansökan är alltid öppen!