Räkna på bolån snabbt och enkelt

Publicerad av

Håller du på att räkna på bolån? Att räkna på bolån kan vara ganska krångligt, men vi kan ge dig ett enkelt tips om hur du kan förenkla din bolåneberäkning. Det behöver faktiskt inte vara krångligt alls. Vi på Bolån-365.nu samarbetar med väl anlitade bolåneinstitut och banker som erbjuder billiga och trygga bolån till villa, fritidshus och bostadsrätt.

Bolånekalkyl

För att göra det mycket enkelt för dig att räkna på bostadslån så rekommenderar vi dig att gå till vår bolånetabell på nästa sida. Där kan du välja bland flera banker och långivare av bostadslån.

När du hittat en långivare och ett bolån du är intresserad av att räkna på kan du direkt gå till deras hemsida. Där hittar du en enkel bolånekalkylator. Nu kommer det enkla! Fyll i några få uppgifter i lånekalkylatorn online och du får direkt veta vad ditt bolån kommer att kosta varje månad.

Räkna bolån enkelt och få lånebesked direkt på skärmen

Här på Bolån 365.nu har vi gjort det lätt för dig att räkna bolån och att hitta ett billigt bolån upp till 100 % av marknadsvärdet.

100 % av marknadsvärdet 2

För att du snabbt ska kunna hitta det billigaste bolånet och du enkelt ska kunna räkna bolån så har vi sammanställt några av de mest anlitade bolåneinstituten och bankerna i en enkel tabell.

Syftet med tabellen över bolånegivare är att du själv inom 1-2 minuter ska kunna hitta det billigaste bolånet. Du hittar långivare som kan ge dig lånebesked direkt och pengar på ditt konto inom 2-3 dagar från godkänd låneansökan.

Förenkla det för dig när du ska räkna bolån genom att titta på den effektiva räntan!

Förenkla det för dig när du ska räkna bolån genom att titta på den effektiva räntan!
Här kommer ett knep som kommer att förenkla det betydligt för dig när du håller på att räkna bolån. Som du kanske märkt så tar det en del tid att först leta i sökmotorerna efter olika bolånegivare och bolåneinstitut och att sedan göra en sammanställning för att se vilket bolån som blir billigast för dig.

Förenkla det för dig när du ska räkna bolån genom att titta på den effektiva räntan!

Gör bara så här för att räkna på bolånet:

  1. Gå till tabellen över bolånegivare på nästa sida.
  2. Titta på den effektiva räntan för varje bolån.
  3. När du hittat ett bolån med låg effektiv ränta så har du hittat det billigaste bolånet.
  4. Sedan kan du direkt räkna bolån och ansöka om detta bolån och få lånebesked direkt.

Men varför förenklar det för dig när du räknar bolån att du koncentrerar dig på den effektiva räntan?Men varför förenklar det för dig när du räknar bolån att du koncentrerar dig på den effektiva räntan? Jo, som du säkert vet redan så innehåller den effektiva ränta alla olika kostnaderna för ett bolån.

Som exempel innehåller den effektiva räntan aviavgifter, månadsavgifter, faktureringsavgifter, bolåneräntor osv.

Som exempel innehåller den effektiva räntan aviavgifter, månadsavgifter, faktureringsavgifter, bolåneräntor osv

Eftersom långivare och banker har så olika lånevillkor och avgifter för bolån så är det mycket enklare för dig att titta på den effektiva räntan istället. Hittar du ett bolån med låg effektiv ränta så hittar du ett billigt bolån, så enkelt är det.

Jämför billiga bolån och räkna bolån enkelt och snabbt! Krångligare än så här ska det inte behöva vara att räkna på bostadslån via Internet.

När du nu håller på att räkna på bostadslån så kan du samtidigt jämföra billiga bolån i vår tabell. Om du gör en snabb jämförelse i bolånetabellen över olika bolåneinstitut och kreditgivare kommer du att märka att kostnaderna och räntorna skiljer sig en hel del. Så med en enkel jämförelse kommer du att tjäna en del pengar på bolån och genom att jämföra lån till villa, fritidshus och bostadsrätt.

Den effektiva räntan är viktig

Den effektiva räntan är viktig

Du vet säkert redan vad effektiv ränta är och varför den är en viktig bostads lån ränta, men vi vill ändå påminna dig om vilka fördelar du har av den när du letar efter låg bostadslån ränta.

Den effektiva ränta är som bekant alla sammanlagda kostnaderna för ditt bostadslån. I den effektiva räntan ingår exempelvis boräntan, aviavgiften, uppläggningsavgiften, årsavgiften osv. När du nu ska jämföra olika bostadslån och bostadslån ränta så rekommenderar vi dig att kika på den effektiva räntan också för att snabbt kunna bilda dig en uppfattning om vilket bostadslån som kommer att bli det billigaste för dig.

Det kommer också att förenkla det enormt för dig i din jämförelse eftersom du slipper att hålla reda på bolånegivarnas olika låneerbjudanden och lånevillkor. Den effektiva räntan är ju en gemensam norm för alla banker och bolåneinstitut och de är skyldiga att tydligt uppge den. Du hittar den effektiva räntan i tabellen där du kan jämföra låg ränta på bostadslån enkelt och snabbt.