Kan man få bolån till 100 % av marknadsvärdet?

Publicerad av

Letar du efter bolån där du lånar 100 % av värdet på bostaden? Hur ska du veta vilket bolån som är bäst och vilken bolånegivare ska man välja ? Utbudet på bolån är enormt så det är inte så enkelt som man skulle önska att veta vilket bolån som är billigast.

Letar du efter bolån där du lånar 100 % av värdet på bostaden?

Vi kan hjälpa dig att hitta bäst bolån för dig. Vi har gjort det enklare för dig att snabbt komma fram till vilket bolån som är billigast och veta vilket bolåneinstitut som ger bolån upp till 100 % av marknadsvärdet.

Avgifterna för bolån skiljer sig mycket så det lönar sig att jämföra bolån. Eftersom avgifterna skiljer sig mycket mellan olika bolån så rekommenderar vi dig att jämföra lånen och långivarna först. Du kan spara mycket pengar på att lägga ner en stund på en jämförelse mellan lån, långivare och bolånevillkor.

Vi har gjort det enkelt för dig att jämföra snabbt och sammanställt en lättläst tabell på nästa sida. Om du vill gå direkt till tabellen klicka här: Tabell med billiga bo lån

Hur fungerar bolån egentligen?

Du kan få bolån både vid köp av villa, fritidshus och bostadsrätt men också vid renovering av din bostad. Eftersom en renovering ökar värdet på din hus eller bostadsrätt så finns det stora möjligheter att du kan får en låg ränta för ditt nya bolån.

Vid lån av en villa brukar i regel återbetalningstiden vara 50 år och det är vanligt att en del av lånet ska amorteras och en annan del är amorteringsfritt. I vår tabell finns det långivare som kan ge dig bolån som är helt amorteringsfria, så kallade fasta bolån.

Behöver du lösgöra pengar för att använda till en renovering av din bostad eller till något helt annat som exempelvis sanera dyra lån eller till en semesterresa? Om du redan äger en villa, ett fritidshus eller en bostadsrättslägenhet så kan du ansöka om ett bolån. Den del av din villa som är obelånad kan du ansöka om ett bolån. Pengarna kan du använda till precis vad du vill, det kommer banken eller långivaren inte att lägga sig i.

Du kan vända dig till flera långivare angående ditt bolån

Hos dem kan du ta ett bolån online och låna 3,5 miljoner kronor. Vill du söka om bolån som är högre än denna summa bör du ringa dem angående ditt bolån.

För att ta ett bolån hos ICA är minsta summan för ditt bolån 200 000 kronor

För att ta ett bolån hos ICA är minsta summan för ditt bolån 200 000 kronor. Du kan även ta ett överbryggningslån eller ett handpenningslån när du skall köpa bostad.

Eftersom det är en stor investering att köpa en ny bostad behöver du all hjälp som du kan få för att hitta det bolån som passar just dig efter din personliga situation och efter dina önskningar. Är det dessutom första gången som du tar ett bolån för att köpa bostad är det ännu viktigare. Ju mer information om olika långivares villkor som du inhämtar ju bättre bolån kommer du att få efter dina behov och ju säkrare kommer du att känna dig att du valt rätt!

Spara tusenlappar och jämför bolån i tabellen

Spara tusenlappar och jämför bolån i tabellen

Spara tusenlappar och jämför bolån i tabellen

Gå till vår enkla tabell över billiga bolån och spara tusenlappar och mycket tid av letande efter bra lån till din bostad. För att komma till tabellen så kan du klicka på länken här nedanför eller på bilden till höger på sidan här. När du hittat det bolån som passar dig kan du direkt ansöka om lånet när det än är på dygnet även om det är helgdag. Låneansökan är alltid öppen 24/7.