Hur hitta bolån med lägst ränta?

Publicerad av

Letar du efter lägsta räntan på bolån? Du kan enkelt och snabbt hitta lägsta bolån i vår tabell med Svenska långivare av billiga bolån till villa, fritidshus och bostadsrätt.

Hur hitta bolån med lägst ränta

Här på Bolån 365.nu har vi samlat några av de mest populära bolånegivarna och bolåneinstituten som erbjuder bolån upp till 95 % av bostadens marknadsvärde till en av marknadens lägsta boräntor.

För att direkt jämföra lägsta bolån så kan du helt enkelt gå till vår tabell på nästa sida och läsa de olika långivarnas lånevillkor, avgifter och räntor.

24 timmar om dygnet

När du väl hittat lägsta bolån i tabellen så kan du när du vill ansöka om bolånet 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan.

Spara pengar på bostadslån

Så här hittar du lägsta räntan på bolån

Vill du veta ett praktiskt knep som gör att du snabbt hittar lägsta bolån? Det är inte så enkelt som man skulle kunna önska att hitta lägsta bolån på Internet. Du kanske märkte att sökmotorerna, som Google, MSN och Yahoo presenterar 1000-tals webbplatser när du söker efter bolån. Vem har tid och ork att gå igenom alla dessa hemsidor och bloggar för att hitta det billigaste bolånet? Finns det ett enklare sätt?

Visst finns det ett enklare sätt att hitta lägsta bolån. Gör så här: Gå till vår sammanställning i tabellen och titta på bolånens olika effektiva ränta så hittar du snabbt lägsta bolån. Hur kan vi påstå detta?

Som du vet så innehåller den effektiva räntan samtliga avgifter

Som du vet så innehåller den effektiva räntan samtliga avgifter och bolåneräntor exempelvis: aviavgift, uppläggningsavgift, ränta, årsavgift mm. Så om du tittar på varje bolåns effektiva ränta så behöver du i inledningsskedet inte bry dig så mycket om de andra kostnaderna för varje bolån. Med andra ord; om du hittar ett lån med låg effektiv ränta så har du hittat ett billigt bolån.

Du kan ansöka om lägsta bolån 365 dagar om året

Du kan ansöka om lägsta bolån 365 dagar om året

När vill du ansöka om lägsta bolån? Det spelar faktiskt ingen roll, du kan ansöka om bolån precis när du själv önskar. Anledningen är enkel; Bolåneansökan online för alla långivare i vår tabell på nästa sida, har öppet 24 timmar 365 dagar om året.