Att jämföra bolån online tar bara 1-2 minuter

Publicerad av

Håller du på med att jämföra bolån på nätet? Att jämföra bolån kan vara ganska tidsödande och dessutom krångligt. Har du redan ägnat en lång stund med att surfa runt i sökmotorerna och på olika webbplatser för att jämföra bolån?

Samtidigt som det är positivt med ett stort utbud av olika bolån och bolåneinstitut så kan det vara en nackdel på så sätt att det för dig tar väldigt lång tid att jämföra bolån för att hitta bästa bolån i din situation.

Här är det enkelt att jämföra bolån

Här är det enkelt att jämföra bolån. Här på Bolån 365.nu är det mycket enkelt för dig att jämföra bolån. Vi har gjort en lättläst tabell över några av de mest anlitade bankerna och bolåneinstituten på svenska Internet. Du slipper att leta runt i sökmotorerna och du behöver inte surfa runt bland alla olika långivare och kreditgivare online.

Jämför bolån enkelt och snabbt här

Jämför bolån och hitta på så sätt ett billigt lån till din bostad. Att du jämför bolån är verkligen förståndig eftersom det är det bästa sättet att hitta det billigaste bolånen och undvika fallgropar du kanske ångrar senare.

Här på Bolån 365.nu har vi gjort det lätt för dig när du jämför billiga bolån. Vi har samlat några av de mest anlitade bolåneinstituten och bankerna här i en lättöverskådlig tabell.

Här är knepet som snabbar upp processen att jämföra bolån online!

Vill du veta ett enkelt knep som snabbar upp processen att jämföra bolån? Du känner kanske redan till knepet men det är mycket användbart vid jämförelse av olika bolån så att du med minsta möjliga ansträngning kan komma fram till vilket bolån som blir billigast och bäst för dig.

När du kommer till tabellen så titta på den effektiva ränta för varje bolån

Knepet är: När du kommer till tabellen så titta på den effektiva ränta för varje bolån så går det mycket snabbare att jämföra bolån. Hur kommer det sig? Inräknat i den effektiva räntan finns alla avgifter tillsammans.

Du hittar aviavgifter, uppläggningsavgifter, faktureringsavgifter, bolåneräntan osv. Så istället för att titta på alla olika bolåns avgifter när du ska jämföra bolån så kan du nu istället snabbt titta på den effektiva räntan och du ser direkt vilket bolån som blir billigast.

Tänker du låna till bostad, flytta ditt bolån du redan har eller du kanske vill låna till vad du vill med din bostad som säkerhet? Då kan ICA Bolån vara något för dig som håller på att jämföra bolån. Du får lånelöfte både inför visning och budgivning. Du får preliminärt besked direkt på Internet och du kan låna upp till 95 % av bostadens marknadsvärde.

Så här skriver ICA Banken om sina allmänna villkor för bolån

Så här skriver ICA Banken om sina allmänna villkor för bolån:

Du kan ta bottenlån upp till 85 procent och topplån upp till 95 procent av marknadsvärdet på bostaden. Minsta lånebelopp är 200 000 kronor. Du kan ta handpenningslån och överbryggningslån när du gör din bostadsaffär.

När du nu jämför bolån så kan vi ta några exempel på banker och bolåneinstitut. Freedom Finance är en av de större låneförmedlarna när det gäller bolån och även bolån med betalningsanmärkning. De samarbetar med ett större antal långivare och kan därför välja och vara bland dem tills de hittar ett billigt bolån till dig.

Så Freedom Finance jämför bolån åt dit skulle man kunna säga

Så Freedom Finance jämför bolån åt dit skulle man kunna säga. Några allmänna lånevillkor hos dem är att du kan låna upp till 100 %. Bottenlån upp till 95 % och lägsta lånebelopp för bottenlånet är 200 000 kr.

Letar du efter bolån där du lånar 100 % av värdet på bostaden?

När du ansöker om bolån hos ICA får du ett preliminärt lånebesked direkt online när du ansöker om bolån på deras webbplats. Det lägsta lånebeloppet hos ICA banken är 200 000 kr och du får lånelöfte både inför visningen och budgivningen.

Ansökan om lånelöfte är inte bindande

Topplånet är upp till 95 % av fastighetens marknadsvärde både när det gäller villa och en bostadsrätt. När du nu jämför bolån så vill du säkert undvika avgifter så mycket det bara går och då är ICA Banken ett bra val eftersom du slipper både uppläggningsavgift och aviavgift när du betalar tillbaka ditt bolån via autogiro.

Jämför bolån direkt genom att klicka på länken. Du kommer till en enkel tabell över billiga bolån och olika långivare. Tabellen innehåller några av de viktigaste uppgifterna för att du snabbt ska kunna bedöma om ett bolån är intressant för dig. När du sedan är intresserad av en viss långivare så kan du klicka på länken för att direkt ansöka om ett billigt bolån.