Kan man få bolån med betalningsanmärkningar?

Publicerad av

Här kan du få bolån betalningsanmärkningar direkt online. Behöver du få ett bolån betalningsanmärkningar ganska omgående? Här på Bolån-365.nu har vi samlat några av de mest anlitade bolåneinstituten och kreditgivarna som ger bolån även om du har betalningsanmärkningar.

Det spelar ingen roll om du ska renovera din befintliga bostad eller du vill köpa en ny villa, bostadsrätt eller ett fritidshus, långivarna i tabellen på nästa sida kan hjälpa dig med ett bolån betalningsanmärkningar.

Långivarna som kan ge dig bolån trots betalningsanmärkningar!

Långivarna som kan ge dig bolån trots betalningsanmärkningar!

En av långivarna i tabellen som kan hjälpa dig med ett bolån betalningsanmärkningar är Freedom Finance. De skriver så här: ”Freedom Finance, Sveriges största förmedlare av bolån, har i samarbete med några långivare tagit fram flera nya flexibla produkter som kan ge dig en ny möjlighet.

Det enda kriterie som automatiskt utesluter dig som låntagare är om du är yngre än 18 år.” Det betyder att om du är 18 år och vill köpa bostad eller vill renovera din bostad så kan du få ett bolån trots att du nu har betalningsanmärkningar.

Några generella lånevillkor för ett bolån betalningsanmärkningar av Freedom Finance är att du har möjlighet att låna till villa, fritidshus och bostadsrätt. Du kan få bolån om du är egen företagare, inte har en fast anställning, är pensionär eller om du har betalningsanmärkningar.

Anledningen till att du får ett bolån med betalningsanmärkningar är att Freedom Finance alltid gör en individuell bedömning

Anledningen till att du får ett bolån med betalningsanmärkningar är att Freedom Finance alltid gör en individuell bedömning. De är mest intresserade av att du har bra betalningsförmåga nu och framåt och bryr sig inte lika mycket om hur din betalningshistorik ser ut i det förflutna.

Några andra villkor är: ”Finansierar köp och ökning av befintliga bolån (t ex för renovering eller skuldsanering). Bottenlån upp till 90% av marknadsvärdet. Amorteringstid 5-40 år men även korttidslån. Individuell räntesättning” Källa Freedom Finance

Visste du att du kan ansöka om bolån betalningsanmärkningar precis när du vill på dygnets 24 timmar?

24 timmar om dygnet

Eftersom Internet alltid är öppet kan du alltid gå till långivarnas webbplatser och direkt ansöka om ett bostadslån oavsett vilken tid det är på dygnet.

För att direkt hitta ett billigt bolån betalningsanmärkningar så gå till vår tabell på nästa sida och välj en långivare som kan hjälpa dig. När du valt långivare så kan du direkt ansöka om ett bolån genom att klicka på långivarens blå textlänk i tabellen. Du kommer direkt till låneansökan och får ditt lån inom 2-3 dagar efter godkänd låneansökan.

Vilka kan få hjälp med bolån trots betalningsanmärkning?

Vilka kan få hjälp med bolån trots betalningsanmärkning?

De finns många olika kategorier av personer som kan få hjälp med bolån betalningsanmärkning. Här kommer några:

  • Du som är egenföretagare
  • Du som är pensionär eller är projekt anställd
  • Du som nyss kommit till Sverige
  • Du som har betalningsanmärkning
  • Du som precis har startat ett företag och behöver investera
  • Du som vill sanera dina dyra lån och kreditkort
  • Du som är nyskild och behöver ett boende snabbt