Billigt bolån med svar direkt på skärmen

Publicerad av

Billigt bolån till din nya drömbostad. Har du äntligen hittat din drömbostad och letar efter ett billigt bolån? Du kanske länge velat flytta in i en villa på landet eller en stor rymlig bostadsrätt mitt i city, men för att kunna finansiera boendet behöver du hitta ett billigt bolån på Internet.

Långivare som erbjuder bolån online är idag många och du har säkert redan märkt det när du letat runt i Google. Eftersom det tar ganska lång tid att jämföra bolån via sökmotorerna och surfa runt till var och en av bolånegivarna och bolåneinstituten så har vi här på Bolån 365.nu samlat några av de mest populära bankerna och låneförmedlarna som ger billigt bolån på nätet.

Bolån, låna till en ny bostad

Vi har samlat dessa i en enkel och lättförståelig tabell där du får en översikt av de olika bolånens villkor och annan information som är bra att veta för att kunna bedöma vilket av de här bolånen som är ett billigt bolån för dig.

Jämför och hitta bästa bolånet

I tabellen över lånemäklare och bolåneinstitut kan vi ta Freedom Finance som exempel på en låneförmedlare som kan ge dig ett billigt bolån direkt online.

Eftersom Freedom Finance förmedlar billigt bolån från de flesta av Sveriges banker och kreditinstitut så kan de hitta en långivare som passar alla kunder

Eftersom de förmedlar billigt bolån från de flesta av Sveriges banker och kreditinstitut så kan de hitta en långivare som passar alla kunder och deras lånebehov.

Allmänna villkor för billigt bolån varierar något mellan de olika långivarna och vi kan ta ett kort exempel här när det gäller fritidshuslån. Du får alltid ett billigt bolån anpassat efter din personliga situation med de bästa möjliga lånevillkoren. Generellt så får du bolån för fritidshus på upp till 85 % av marknadsvärdet på fritidshuset alternativt köpeskillingen.

Kontantinsatsen för ditt bostadslån

För bottenlånet så är lägsta bolånebeloppet 200 000 kr och du kan få en amorteringsfri återbetalningstid på upp till 50 år om du vill det. Så här skriver de om bindningstider: ”Bindningstider för bottenlån är 3 månader, 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 år.” och du slipper att betala någon uppläggningsavgift.

De här handlingarna behövs vid köp av ett fritidshus:

  • Ett undertecknat köpeavtal av säljare och köpare.
  • Ett objektbeskrivning du kan få av mäklaren.
  • Den kontoförande banken som din mäklare här och klientmedelskontot där bolånebeloppet ska sättas in.