Här kan du enkelt och snabbt jämföra bolåneräntor

Publicerad av

Vill du jämföra bolåneräntor? Att jämföra bolåneräntor på Internet kan vara ganska tidsödande, du kanske redan märkt det. Du kanske redan letat runt på många hemsidor online för att jämföra bolåneräntor och försökt bilda dig en uppfattningar om vilket bolån som blir billigast och bäst för dig och din ekonomi.

Här på Bolån-365.nu har vi underlättat det för dig så att du slipper att leta runt i de olika sökmotorerna i timmar. Jämför bolåneräntor inom 1-2 minuter och få lånebesked direkt.

Jämför bolåneräntor i vår lättlästa tabell och hitta billigaste bolånet

Jämför bolåneräntor i vår lättlästa tabell och hitta billigaste bolånet inom 1-2 minuter. Om du går till vår tabell på nästa sida och jämför bolåneräntor så märker du att du inom 1-2 minuter kommer att se vilket bolån som är billigast och har de bästa lånevillkoren för dig och ditt nya bostadsköp.

När du jämfört bolåneräntor och hittat billigast bolån så är det bara att direkt, antingen skaffa mer ingående information om det aktuella bolånet eller att helt enkelt direkt ansöka om det.

Här på Bolån-365.nu kan du 24 timmar om dygnet inte bara jämföra bolåneräntor, du kan också ansöka om billiga bolån 365 dagar om året.

Jämför billiga bolån och ansök dygnet runt 365 dagar om året!

För att enkelt jämföra låga bolåneräntor gör så här:

  • Börja med att gå till vår lättlästa bolånetabell och jämför bolåneräntor.
  • Välj det billigaste bolånet.
  • Klicka på bolånegivarens länk för att antingen få detaljerad information om bolånet eller att direkt ansöka om bolånet kostnadsfritt online.
  • Vid godkänd låneansökan får du ditt bolån inom 2-3 dagar på ditt bankkonto.

BlueStep ger dig låga bolåneräntor individuellt

BlueStep ger dig låga bolåneräntor individuellt

En av långivarna vi samarbetar med och som du hittar i tabellen på nästa sida är BlueStep. De kan ge dig låga bolåneräntor. Deras bolåneräntor är individuellt satta. De grundar sin bedömning av individuella bolåneräntor på kreditbedömningen de gör på dig och på vilket lånebelopp du ansökt om i förhållande till villans eller bostadsrättens marknadsvärde.

Det finns en stor fördel för dig med att BlueStep bestämmer bolåneräntor individuellt

Det finns en stor fördel för dig med att BlueStep bestämmer bolåneräntor individuellt. Fördelen med individuella bolåneräntor är att möjligheterna att du får din bolåneansökan godkänd ökar markant.

BlueStep har bolåneräntor för standard bolån och de skriver så här:

”Räntorna för standardbolånen baseras på BlueSteps referensränta plus en marginal som bestäms utifrån dina unika omständigheter. Den rörliga räntan sätts var tredje månad för att överensstämma med den marknadsmässiga räntan. Den fasta räntan gäller i tre eller fem år från utbetalningsdagen beroende på vilken bindningstid du väljer.” Källa BlueStep bolåneräntor

Nu finns det möjlighet att få ännu lägre bolåneräntor av BlueStep. Du kan få bonuslöfte på bolåneräntor av dem. Du kan få lägre bolåneräntor efter tre år om du skulle få en en räntesats som ligger över deras lägsta ränta. Om du vill veta exakt vad dina bolåneräntor blir så gå till tabellen på nästa sida och klicka på BlueStep.

Jämför bolåneräntor och få lånebesked direkt!

Jämför bolåneräntor och få lånebesked direkt!

De långivare vi samarbetar med ger dig lånebesked direkt så att du slipper att vänta och undra hur det kommer att gå med din låneansökan.

Du kan också ringa till Freedom Finance Bolåneexperter och få hjälp

Du kan också ringa till Freedom Finance Bolåneexperter och få hjälp med bolåneräntor och få hjälp hela vägen fram till ditt bostadsköp.

24 timmar om dygnet

Deras telefonhjälp är öppen 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Så när du än läser detta kan du direkt ringa och få svar på alla dina frågor om bolåneräntor.