Säkerhetspolicy

Bolån 365 är engagerade i att skydda din integritet och säkerhet när du besöker vår webbplats. Även om vi inte erbjuder några finansiella tjänster eller samlar in känslig personlig information, vidtar vi försiktighetsåtgärder för att säkerställa att all information som överförs på vår webbplats är säker.

Säkerhetsåtgärder:

  • SSL/TLS-kryptering: All kommunikation mellan din webbläsare och vår webbplats är krypterad med SSL/TLS-protokoll, vilket säkerställer att dina data skyddas under överföring.
  • Regelbundna säkerhetsuppdateringar: Vi ser till att vår webbplats alltid använder de senaste säkerhetsuppdateringarna och teknikerna för att skydda mot potentiella hot.
  • Begränsad tillgång: Vi begränsar åtkomsten till vår webbplats administrativa system och data till endast behörig personal.

Ansvarsfriskrivning:

Eftersom Bolån 365 endast erbjuder information och inte samlar in eller behandlar känslig data, bör du vara medveten om att din egen säkerhet online också är beroende av ditt beteende på internet. Var noga med att använda säkra lösenord och håll din webbläsare uppdaterad.